lotusblommaan

Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Malin Barstad - 5 februari 2011 11:59

Gårdagen så gick de inte som de skulle för en person som ska vara så j*vla löjlig! Men men nya tag på måndag om det..

Hamnade hos Linda en bra en stund sen säger så kidnappade hon Hailey en stund så jag fick åka ´hem och hem och duscha i lugn ro, tror nog att jag stod i duschen iaf 45 min nästan :P Väl hos Linda så tänkte jag , jah lånar hennes våg och tittar hur mykke jag väger nu då jag har ätit massa fet mat och kanske gått upp nåt kilo? Mmm visst 61 kg men jag får nog ta och acceptera min vikt och min size så att säga.. Kan inte gå runt och må dåligt över det så jag måste acceptera det.. Och att andra kan acceptera min vikt nedgång..

Senare på kvällen så tog jag och linda oss massa alkohol haltigt medans lilla syster satt barnvakt :) Skönt att få komma ut lite säger jag bara ..

Linda hon vart gaanska kanon igår tror nog inte att hon minns så mykke från igår haha :) Vart en sväng till stan, sen hamna vi ute i bredsand hos Kicken och va där ett braa tag.. Träffade Erika och hennes karl då dem bara bodde en bit därifrån så de va trevligt :) Idag kommer de nog bara vara en lugn dag tror jag iaf blir väl en sväng till linda för jag måste hämta gustavs bilbarnstol som vi lämnade där igår ..


Nej nu ska jag ta mej en rök och väcka björnjävlen som sover!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar ni mest?
 Den kalla vintern
 Den svala våren
 Den varma sommaren
 Den små kyliga hösten

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards